Avonturen van onze kinderverzorgsters in Zwitserland

Onze studenten uit 7 kinderzorg trokken anderhalve week naar Zwitserland, op intersoc. Vanuit Zwitserland stuurden ze ons alvast onderstaand verslag.

De eerste dagen zitten er al op! De reis is heel goed verlopen, wel met zijn ups en downs! We vertrokken in Mol en tot Herentals verliep alles heel goed! Toen hadden we 7 minuten om van spoor 1 naar spoor 2 te gaan, wat een avontuur. Met onze veel te zware valiezen de trappen af en terug op om daarna in die hoge trein al onze zware koffers te krijgen. We dachten dat we dit niet gingen halen, maar door het goede teamwerk van onze klas is dit super verlopen! Onderweg naar Brussel –> alles is goed verlopen.

Eens aangekomen in Brussel ontdekte Brintley dat ze haar tent vergeten was op de trein….. probleempje! Na 2 uur rondlopen was het eindelijk zo ver, eindelijk op de bus naar Zwitserland! Het avontuur (en de slechte nacht) konden beginnen. Eens aangekomen in Zwitserland (na een korte nacht voor sommigen) waren we nog maar een klein stukje verwijderd van ons hotel. Eerst nog met het treintje omhoog en toen waren we er. Ons hotel: vooraan een adembenemend zicht. Mooie bergen, mooie en lekker warme zon, zalig hier.

Ons avontuurtje kan beginnen! Clubjes inrichten en voorbereiden op het oudercontact dat ook super is verlopen! Nu kunnen we allemaal lekker in ons bed kruipen! Slaapwel!

Comments are closed.