“Dit gaan we toepassen in ons eigen kapsalon”

De laatstejaars uit onze kappersschool hebben hun eigen leeronderneming Ciseaux. In hun kapsalon werken ze met producten van het merk Lendan. De studenten trokken naar de firma voor een nascholing.

“We kregen meer uitleg over de kleuringen van het merk Lendan. Een kapster die al lang met deze kleuringen werkt, gaf een demonstratie. We hebben op een andere manier leren werken met deze kleuringen”, vertelt Kim.

“We hebben geleerd hoe we de kleuringen nog beter kunnen combineren en hoe we verschillende tubes met elkaar kunnen mengen. We leerden ook dat we op nat haar kunnen kleuren. Daarnaast kregen we nog enkele nieuwe afwerkingsproducten te zien”, vult Chelsea aan.

“Het was interessant want we leerden veel bij. Het is ook leuk dat we die zaken nu kunnen toepassen in ons eigen salon.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157678264680691″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.