Foto’s: Onze kappersschool nam deel aan de Joico Fotoshoot Contest

De laatstejaars uit onze kappersschool hebben deelgenomen aan de Joico Fotoshoot Contest. Dat is een wedstrijd waarbij leerlingen uit verschillende scholen moeten samenwerken aan een volledige make-over van een model.

De leerlingen worden over de scholen heen in groepjes verdeeld en moeten dan één persoon kiezen die een volledige make-over ondergaat: een nieuw kapsel, make-up en kledij. Daarna volgt een fotoshoot. Een dag lang hard en geconcentreerd werken.

Liveshow

Tijdens de maand mei worden de resultaten getoond en prijzen uitgereikt aan de winnaars tijdens een spetterende liveshow. Tot dan wordt het spannend afwachten voor onze studenten.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157676598734723″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.