Enthousiaste reacties na schaatsweek: “Het was echt heel leuk”

Tijdens de schaatsweek trokken alle klassen naar de Lissenvijver voor enkele uurtjes puur schaatsplezier. De reacties waren zeer positief.

“Het was echt heel leuk”, blikken derdejaars Kelsey en Mirthe terug. “Er waren verschillende leerlingen die niet goed konden schaatsen en het ook niet echt durfden. Het was dan wel tof dat ook zij het probeerden.”

Mirthe gaf toe dat ook zij een aarzelende start kende op de schaatspiste. “Het duurde eventjes, maar op het einde was ik er goed mee weg en schaatste ik volop mee”, lacht ze.

Kunstschaatsen

Voor Kelsey is schaatsen een koud kunstje. “Ik heb lang kunstschaatsen gedaan. Ik heb het liever een beetje actiever op de baan. Het was wel tof om enkele kunstjes te doen. Ik wil ooit wel opnieuw met kunstschaatsen beginnen.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157677701508442″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.