Vorig jaar op Tomorrowland, nu in samenwerking met onze school in schouwburg Rex

Ten voordele van het “Sociaal Fonds” dat alle leerlingen de kans geeft deel te nemen aan meerdaagse extra-murosactiviteiten richt het organisatiecomité van onze school een Galaconcert in, m.m.v. het befaamde Koninklijk Harmonieorkest van Peer. 

Dit concert zal plaatsvinden in Schouwburg Rex in Mol op zondag 26 februari 2017 om 16 u.

Dit fantastische 88-koppig orkest is een gevestigde waarde in het Vlaamse orkestlandschap. Het orkest kaapte de voorbije jaren reeds tal van prijzen weg op nationale en internationale muziekwedstrijden.

Tomorrowland

Op dit galaconcert zal het o.l.v. dirigent Kevin Houben een bloemlezing brengen van pareltjes uit de muziekwereld. Vorig jaar dirigeerde hij ook op Tomorrowland.

Reserveren

Kaarten (€ 10) zijn te verkrijgen via het secretariaat van onze school op tel. 014/31.17.69. of via de organisatoren. Tijdens de schooluren kunnen deze kaarten afgehaald worden op het secretariaat in de Gasthuisstraat. Telefonisch kunnen de kaarten gereserveerd worden en ter plaatse op 26 februari betaald worden aan de balie in Schouwburg Rex (te betalen ten laatste een half uur voor aanvang van het concert – nadien worden ze vrijgegeven).

Het is een unieke gelegenheid om enerzijds de sociaal getinte projecten van onze school te ondersteunen en anderzijds een aangename muzikale namiddag te beleven.

Comments are closed.