Oud-leerling van onze Hotelschool neemt deel aan VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’

Het populaire VTM-programma ‘Mijn Pop-uprestaurant’ werd opnieuw op gang gefloten. Ditmaal neemt er met Bo een oud-leerling van onze school deel. Hij volgde enkele jaren geleden les in de Hotelschool Mol met specialisatie 7de Specialiteitenrestaurant.

Emily en Bo willen ontzettend graag werken met de vier oerelementen: lucht, vuur, aarde en water. De jury heeft echter moeite om dit concept terug te vinden in hun gerecht en visie. Wat dat vijfde element inhoudt, is voor hen al helemaal een mysterie.

Bo en Emily uit Mol kennen elkaar ondertussen 6 jaar. Ze werkten vroeger samen in een restaurant. Bo is kok, net als zijn vader. Emily heeft heel wat ervaring als kelner, volgt een kookopleiding en werkt daarenboven fulltime als maatschappelijk assistent. Hun grote droom is een eigen restaurant openen. Ook al zijn ze geen liefdeskoppel, toch willen ze dit het liefst samen doen. Dit goedlachse Kempense duo zal een pop-upconcept opbouwen rond vijf groenten, recht van het Vlaamse veld.

“We gaan samen altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Op dat vlak vormen we een goed team samen. Met Het Vijfde Element vertrekken we altijd vanuit vijf seizoensgebonden groenten. We zullen werken met streekproducten en zullen dit op een eigentijdse manier brengen.”

Wij duimen alvast voor hen. Op naar de volgende ronde!

Comments are closed.