Zo leren de derdejaars een gelaatsverzorging toepassen

De derdejaars uit onze wellnessschool leren volop hoe ze een gelaatsverzorging moeten uitvoeren. Deze trimester werken ze nog op elkaar, maar volgende trimester moeten ze met modellen aan de slag gaan.

“De leerlingen hebben ondertussen geleerd hoe ze een peeling en een dieptereiniging moeten toepassen. Ze kennen ook de basis make-up. Op de foto’s kan je zien hoe ze dit op elkaar toepassen”, vertelt leerkracht Anja Verwimp.

In de lessen worden ze zo klaargestoomd voor het echte werk want vanaf januari ontvangen onze derdejaars modellen in de school waarop ze een volledige gelaatsverzorging zullen toepassen.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157676837473096″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

 

Comments are closed.