Leuk initiatief: vijfdejaars leren eerstejaars dansen

De vijfdejaars uit onze verzorgingsschool hebben lesgegeven aan onze eerstejaars. Het werd een bijzonder geslaagde dansnamiddag.

De leerlingen uit 1B sloten hun eerste periode af met volksdansen. “We hebben samengewerkt met de leerlingen uit 5 verzorging. Zij mochten een dans aanleren tijdens hun les LO bij Kristof Vanhout”, licht leerkracht Els Slegers het project toe.

“De vijfdejaars leerden de jongere leerlingen in groepjes ‘Bal in de straat’ aan. Sommige leerlingen waren heel creatief, anderen beleefden veel plezier. Het werd een leuke namiddag.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157676500175926″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.