Studenten Kinderzorg organiseren sinterklaasfeest: “De kindjes waren zo enthousiast!”

Elk jaar komt Sinterklaas langs in onze school om de kinderen van onze leerkrachten een leuke namiddag te bezorgen. Onze studenten Kinderzorg werkten tal van leuke activiteiten uit.

“We hadden voor alle kinderen een pietenparcours gemaakt, we hadden een knutselhoek voorzien, de kindjes konden zich laten grimeren, er stond een fotobooth en we hadden een poppenkast voorzien”, somt Kimberly op.

Meer dan voldoende keuze dus voor alle kindjes om zich goed te amuseren. “Ze waren heel enthousiast, ze vonden het echt tof”, vervolgt Lisa. “Sommige kinderen waren nog wat verlegen, maar als we hen aanspraken liep het een stuk vlotter en deden ze de activiteiten wel mee.”

Met het bezoek van Sinterklaas werd de namiddag afgesloten. “Het was heel tof om te doen en we zijn ervan overtuigd dat de kinderen een leuke namiddag hebben gehad”, besluiten Kimberly en Lisa.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157675475627311″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

 

Comments are closed.