“We zullen nog hard moeten sparen vooraleer we onze eigen zaak kunnen opstarten”

De vijfdejaars uit onze wellnessschool trokken naar de estheticabeurs in Brussel. Sommigen keerden met een volle zak spulletjes terug, iedereen was enthousiast over wat ze te zien kregen.

“We hebben veel bijgeleerd”, openen Lien en Laura. “Er zijn echt heel veel soorten producten, er waren wel 30 standen met gellak. Het was interessant om te zien op welke manier mensen producten verkopen.”

“Het is wel duidelijk dat je de kwaliteit en de prijs goed moet vergelijken. Als ik een eigen zaak zou hebben, dan zou ik zeker naar deze beurs gaan omdat je hier alle nieuwe trends leert kennen”, weet Laura.

Lien merkte ook op dat de producten niet goedkoop zijn. “Alles is heel duur, ik zag de prijzen van een behandelingsstoel en van de producten. We zullen nog hard moeten sparen vooraleer we onze eigen zaak kunnen opstarten.”

Comments are closed.