Dromen van een eigen kapsalon en wandelen in de modestad

De laatstejaars uit onze kappersschool hebben er een leerrijke uitstap opzitten. Zij trokken naar de firma Interlook Design, gevolgd door een modewandeling in Antwerpen.

“Het was een leuke en een interessante dag”, blikt Chelsea terug. “We zagen enkele toffe zaken tijdens onze wandeling. Zo stopten we bij de modeacademie, gingen we kijken in het bekende kapsalon The Client en bezochten we een parfumwinkel waar je je eigen karakter kan ontdekken door aan 60 verschillende geuren te ruiken.”

De studenten trokken ook naar Interlook Design, een firma die kapsalons inricht. De ogen van heel wat toekomstige kapsters glinsterden bij het gedacht aan een mooi ingericht eigen kapsalon. Interlook Design maakte ook melding van ons bezoek.

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157673825889480″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.