Toekomstige kappers maken enthousiast kennis met nieuwe trend: “Resultaat was spectaculair”

Onze studenten haarstilist trokken naar de firma Mundial in Balen. Daar kregen ze een demonstratie van een nieuw product dat de haren tegelijkertijd kleurt en ontkleurt.

“We hadden de voorstelling van dit product met enkele leerkrachten bijgewoond en vonden het heel interessant om ook onze leerlingen kennis te laten maken met deze nieuwe trend,” vertelt leerkracht Hilde Regout.

“Onze studenten kregen een demonstratie en het product werd toegepast bij Jarne, Bo en Chelsea. Vooral bij Chelsea was het resultaat spectaculair. Iedereen vond het heel interessant, de leerlingen waren echt aandachtig.”

“Mundial is een firma waar wij als school heel goed mee samenwerken. Ook nu was de ontvangst heel hartelijk en de leerlingen kregen zelfs een pakket met staaltjes van het merk Farmavita.”

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157673511523951″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

 

Comments are closed.