Zevendejaars openen kapsalon Ciseaux: “We willen kwaliteit leveren”

De zevendejaars uit onze kappersschool starten met hun eigen leeronderneming. Vanaf 6 oktober kan je bij hen terecht in hun kapperszaak Ciseaux. 

Er ging heel wat voorbereidend werk aan vooraf. Zo kregen de leerlingen heel wat firma’s op bezoek die hun kappersproducten kwamen voorstellen.

“We hebben veel bijgeleerd van al die bezoeken, maar uiteindelijk waren er twee firma’s die ons echt aanspraken”, vertellen Lore en Nienke. “Iedereen heeft dan nog eens de voor-en nadelen genoteerd en uiteindelijk hebben we voor Lendan gekozen.”

Wat de doorslag heeft gegeven? “Het zijn producten van een zeer goede kwaliteit en de firma geeft ons opleidingen. Daarnaast kunnen we onze klanten met Lendan een gepersonaliseerd haarmasker aanbieden. Dit stel je zelf samen naargelang het type en de kleur van het haar.”

De studenten kijken uit naar het werken in hun eigen zaak. “We verwachten veel klanten en dat alles goed zal verlopen”, lachen Nienke en Lore. “We willen elke klant goed behandelen, kwaliteit leveren en zo zorgen dat ze terugkomen naar Ciseaux.

Reserveren

U kan elke donderdag en vrijdag in het kapsalon van onze zevendejaars terecht. Reserveren doe je via het nummer 0499128447.

Comments are closed.