Onze studenten openen schoonheidssalon: “Klanten staan centraal”

De zevendejaars uit onze wellnessschool openen hun eigen leeronderneming. De enthousiaste groep bedacht de naam PiuSensa en iedereen kan er terecht voor een reeks behandelingen op dinsdagvoormiddag.

“Het was een hele zoektocht naar een leuke naam”, vertelt Laura. “De namen pius en sensa lagen op de tafel en uiteindelijk hebben we beslist om deze samen te trekken tot één naam PiuSensa, oftewel schoonheid en gevoel.”

“Klanten kunnen elke dinsdagvoormiddag in onze leeronderneming terecht. We starten met de basisbehandelingen zoals gelaatsverzorging, voetverzorging, handverzorging en lichaamsverzorging. Later zullen we ook luxebehandelingen aanbieden.”

“Onze klanten staan centraal”

De studenten promoten ook de suikerontharing. “Dit is een nieuwe manier die 50% minder pijnlijk is. Dit trekt niet zo aan de huid.”

PiuSensa opent de deuren op 4 oktober en er zijn meer dan redenen genoeg om een behandeling te reserveren. “Bij ons is het natuurlijk goedkoper en we willen onze klanten heel goed behandelen. Zij staan centraal”, besluit Laura.

Reserveren

Dit kan elke schooldag behalve vrijdag op het nummer 0470664679

Comments are closed.