Eerstejaars trokken naar het Zilvermeer met een duidelijk doel

Tientallen leerlingen hebben de afgelopen dagen de stap gezet van het lager onderwijs naar het secundair. Omdat we het heel belangrijk vinden om alle eerstejaars goed te begeleiden en te helpen, organiseerden onze leerkrachten onthaaldagen.

Op maandag 5 september trokken alle leerlingen van 1B een dagje naar het Zilvermeer. Op het programma stonden activiteiten om elkaar beter te leren kennen en om de groepssfeer te bevorderen.

In de voormiddag werden de leerlingen door middel van fietsbanden en een lang touw aan elkaar vastgemaakt. Zij kregen allerlei uitdagingen die ze in groep tot een goed einde moesten brengen. De voormiddag werd afgesloten met estafettespelen.

Na het eten van de lunch konden de leerlingen een verfrissende duik nemen onder een prachtig zonnetje. In de namiddag stond er een heuse schattentocht op het programma.

Op het einde van de dag blikten zowel leerlingen als leerkrachten tevreden terug. Het was een meer dan geslaagde onthaaldag. (door Imke Joosten)

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”97054631@N07″ sid=”72157672462278250″ imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”3″ size=”240″ num=”30″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.